På väg hem till oss

är nu denna fining:



Tack tomten!


Och nu då?



50 dagar kvar, ojojoj.

Men

det var ju nyss 100 dagar kvar, nu är det helt plötsligt under 60 dagar kvar. Kvar på listan att göra:

- Måla klart sängen. Den har fått ett varv grönt, men behöver ett till. Blir slående lik IKEAs gröna säng och med priset på färg hade det ju känts något mer lönsamt att måla den i någon färg som den stora varuhuset inte erbjuder. Men vi har målat med kärlek, de har de nog inte gjort hos Ingvar. Sen behövs det nog ett täcke också.
- Inventera bebisklädsförrådet. Har delat upp i storlekar, och det är en stor hög i pyttestorlek, men jag vet ej hur det är fördelat på plagg. Möjligtvis blir det som när jag packar för semester, massor med överdelar men knappt några underdelar.
- Skötbord. Men Grynet har önskat sig ett sådant så vi får se om Tomten levererar.
- Vagn. Mmm, inte inhandlad än, men vi tror att det hinns med i januari. Inga 12 veckors leveranstid på Kronan, så den ska nog hinna komma innan Grynet. Och sen tänker jag att det kanske inte behövs allra först. Det är ju banne mig kallt här i Västerbotten.

Detta har vi gjort:
- Handlat massa saker på IKEA. Trasor, lakan, spjälsängsskydd och så vidare.
- Bestämt var sängen ska stå i vårt rum.
- Gått på föräldragrupp
- Gått på preggoyoga
- Börjat göra i ordning Grynets rum med det vi redan hade. Det vill säga en lampa i taket. Och D har satt upp en Björklövenflagga på väggen så Grynet vet vem det hejas på.
- Köpt babyskydd så Grynet kan följa med oss hem från BB.
- Skrivit en lista över tänkbara namn. Vi har våra favoriter men vi bestämmer oss nog först när Grynet kommit ut så vi ser om det blir rätt namn.
- Köpt trikåsjal på Blocket. Tror det är the shit i början.

Nåväl. Sen ser jag framemot att denna åkturen på hormonbergochdalbanan tar slut. Jag blir så trött av att bara vara glad och ledsen om vartannat. Tydligen kommer det förvärras när Grynet är ute. Yeah. Man lär sig så mycket bra på föräldragruppen.

RSS 2.0