Sovbebis

Vi har världens bästa bebis. Jag var lite trött efter en 7-timmarsnatt när hon vaknade vid 6, så efter frukosten somnade vi om och vaknade vid tio. Skryt skryt. Och ja, dessa sovvanor kan ändras när som så jag njuter medan jag kan.


Note to self

Tomatsoppa med chilli låter ju gott i teorin, men man får sota för det några timmar senare när lilltjorven vägrar sova på grund av magontet. Kom ihåg!


Surdegsprojektet

Jag tänkte att det kunde vara trevligt med ett litet projekt under mammaledigheten. Man hör ju om sådana och som jag förstår får projekten inte vara för storslagna. Så mitt blir att baka alla bröd i min nya surdegsbok av Martin Johansson. Så idag satte jag igång med rågsurdegen. Den står nu ovanför kylen och pyser. Målet är att baka alla bröden och dessutom ska de vara ätliga och någorlunda snygga. På onsdag är grunden klar. Stay tuned!


8 veckor!



Idag blev vår Nora 8 veckor gammal och jag passar på att skapa en ny gif. Alltså en sådan tjusig animation som syns ovan. Passligt nog så hade Nora på sig samma tröja på 1-veckorskortet som 8-veckorskortet så man verkligen ser hur fröken har växt. Idag har vi varit på bvc och mätt och vägt och lilla fröken väger nu 4775 gram och är 58 cm lång.


RSS 2.0