och så kom den

Vilken? Jo, den stora tröttheten. Idag slog den till med dunder och brak. Jag maxade det rekommenderade koffeinintaget strax efter lunch och gick resten av dagen på sparlåga. Hoppas inte det ska vara så här i tre månader till.

Om två dagar bor vi i huset förresten, hurra! Och jag har tagit bild på magen, ska fixa upp senare. Tålamod tålamod.

Tjipp. Eller gäsp.

Kolla kolla



3 dagar kvar tills vi flyttar in i huset.
100 dagar kvar till Grynets beräknade födelsedag.
Fint va?

Snorloska

Gårdagens krämpa var halsbrännan från helvetet. Fick ge upp och ta medicinen jag köpt för några veckor sen. Flytande. Var som att svälja en snorloska. Buhu. Men det hjälpte så det var väl värt det. That's all.


Cravings

har jag väl egentligen inga. Men om man nu har en ursäkt om man blir sugen på något, varför inte hugga till?


Mmm.

Ordpolisen var framme, nu har jag rättat.

4 månader

är det kvar nu, eller rättare sagt igår var det fyra månader kvar till det beräknade datumet. Ojoj. Tiden springer iväg. Magen har växt explosionsartat de senaste två veckorna och lite krämpor har följt med. Känns som jag får håll i magen, inte i sidan utan under magen, men jag gissar på ligamenten som inte hänger med i tillväxten. Då är det bäst att lägga sig på sofflocket och äta praliner. Ska kanske tillochmed våga mig på en magbild nu när magen inte längre ser ut som en gubbölmage. Men det får bli senare.

Grynet lever loppan under dagen, sprallar mest när jag sitter still på jobbet eller ligger på soffan och tittar på tv. Igår drack jag en dubbel cappuccino och då blev det fart i magen. H*n kommer att titta ut och be om en svart kaffe direkt... Nä, jag håller igen på kaffedrickandet, men ibland behövs det.

Saker, saker, saker

Listan än lång över saker som behöver skaffas till det lilla grynet. Men igår checkade vi av några saker på listan. Vi har fått förvara en hel drös med saker hos Ds kompis. Sakerna var sådana som vi plockade bort inför fotografering och visning. Igår gjorde vi ett ryck och flyttade sakerna till husets gästhus som vi fått tillgång till. Nåväl, väl hos Ds kompis satt vi och fikade och vips blev vi erbjudna deras gamla spjälsäng. Och gratis är ju gott, så nu står den och väntar i gästhuset. Vidare så har jag beställt Grynets första overall, gäller visst att vara ute i tid om man vill ha en. Turkos och randig, blir det bättre?

Söndag 06.50

Det var denna tid jag vaknade idag. Somnade på soffan igår innan elva. Jag förstår inte varför jag inte kan sova. Sover oftast bra till tre-fyra, sen ligger jag bara och vänder mig. Och den lilla sömn jag får då är inte så bra, bara en massa sjuka drömmar. Drömde igår att vi skulle få tvillingar.

Är det månne mitt undermedvetna som förbereder mig för det som komma skall? Personligen tycker jag att jag borde sova länge istället så jag är utvilad i februari...

RSS 2.0