Bu

Jackan visade sig att inte hålla mig varm till vintern. Den var tunn som en vårjacka och skulle nog inte passa i januari storlektsmässigt. Så tillbaka på jackjakt. Förstår inte vad preggosar ska ha på sig på vintern, det finns inget. Får väl antingen köpa en regnponcho eller hålla mig inomhus tills jag passar min parkas igen. Bu.

Vecka 22

är det visst nu. Tiden går så snabbt, tyckte det var vecka 12 nyss. Läste i den amerikanska preggoboken som jag ärvt av syster att nu ploppar magen fram, och det har den gjort med besked. Dom sa på jobbet att det verkligen börjar synas nu, så är det. Men inga magbilder än, tycker fortfarande jag ser lönnfet ut. Magen liknar lite en sådan gubbölmage. Men det kommer nog bildbevis om några veckor. Igår kunde jag inte längre stänga min regnjacka, så jag hoppas min nya jacka kommer snart.

Enligt min fiffiga bebisapp på telefonen så är Grynet nu 19 cm mellan huvud och rumpa och väger 500 g. Jag känner mer och mer hur det rör sig där inne, men det känns inte än från utsidan. Blev så otroligt sugen på kladdkaka igår, tänkte skylla det på cravings men sötsugen blir jag då annars också. Så inga cravings än. Orken har blivit lite sämre med så jag har fått sluta jobba heltid i skogen, nu är det kontoret som gäller. Men det är ganska bra, jag kan vara hemma på kvällarna och slipper sova i en knölig våningssäng.

Klart, slut. Och förresten har min jacka kommit, ska hämta den sen, hurra!

Dagens köp

Eftersom Grynet är väntad i februari, aka den kallaste månaden i Norrland, så insåg jag att jag kommer att behöva en varm jacka. Efter mycket letande på nätet hittade jag en som inte hade trekvartsärm eller endast en knapp, utan en som nog kan hålla mig och kalaskulan varm i vinter. Nice.


Grynet gör premiär



Så här ser underverket alltså ut. Huvud och mage syns, även hjärtat skymtar som en svart fläck. Snart är vi halvvägs. Ingen höstångest detta året inte.


RSS 2.0