Pang

sa det igår. Ett psykiskt pang alltså. Jag blev tvärless på att vara preggo. Hade ont i sidan hela vägen hem från jobbet, fick köra bil med en knytnäve i sidan för att lindra det värsta. Sen kom jag hem och la mig på sängen så gick det över. Men då kom preggohormonerna och jag grät som ett litet barn och ondheten kom och gick under någon timme. Men som tur var gick både gråtheten och ondheten över.

I morse var jag gnällig och tjurig och det gick ut över D. Sen for han till jobbet och på min förmiddagsrast hittade jag ett gammalt nummer av Svensk Damtidning som handlade om prinsessbröllopet, grät återigen som ett litet barn. Och nyss slog jag en kik på mina tår. Hej korvtår.

Nåja, jag vänjer väl mig, 71 dagar kvar. Sen blir det vräkning.

Jojomensan

Min jackföljetong fick ju sig ett slut, till slut. Det blev den första jackan jag provade, HMs version av preggojacka. Och vem har en likadan om inte Sveriges kändaste preggo.


Lånat av Ebba

Sen sist igen.

Jaja, jag vet att det är lite sporadiskt med aktivitet. Nåja, det har väl inte hänt så mycket på bebisfronten. Magen har växt lite, börjar anta barbapappaproportioner snart.

Var hos barnmorskan häromdagen och allt var bra med Grynet. Spelar lite svårflörtat när det ska lyssnas på hjärtat, men det fångades till slut med bra rytm. Jag kommer inte ihåg vad det var, jag lyssnar mest till bra eller dåligt, sen är jag nöjd.

I fredags fick jag åka på glukosbelastning, huvva. Det var riktigt äckligt. Jag fick inleda dagen med att dricka två deciliter sirap och sedan sitta i två timmar och försöka inte kräkas. Vi får väl se vad resultatet blir av det hela.

Grynet har haft gäster på sitt rum, nämligen kusinerna från Skåne. Och dom sov som sälar så det får vi ta som ett bra betyg, då kommer nog Grynet också sova gott därinne när den dagen kommer. Färgen till spjälsängen är också inhandlad, det blev ljusgrönt. Sen ska eländet målas också, men vi har ju tre månader på oss... Moster tog med sig fyra kassar kläder och sängkläder så Grynet behöver nog inte så mycket mer i klädväg.

Det var nog allt i uppdateringsväg. Ha det!

Projekt

Nu har vi flyttat in i vårt hus, hurra! Dessutom fått ganska fin ordning, lite småprojekt bara. Gänget med oupackade kartonger i uthuset ignorerar vi lite. Så då kan man börja fundera på andra projekt. Vi fick ju en spjälsäng av Ds kompis och den är vi sugna på att måla i någon fin färg, men vilken?? Till helgen kommer lite arbetskraft från Skåne så då tänkte vi iallafall börja. Då är ju oddsen ganska goda att den är klar till februari, inte sant? Nåväl, vilken färg ska man då ta? Här är några förslag, vad tycks?


RSS 2.0