Projekt

Nu har vi flyttat in i vårt hus, hurra! Dessutom fått ganska fin ordning, lite småprojekt bara. Gänget med oupackade kartonger i uthuset ignorerar vi lite. Så då kan man börja fundera på andra projekt. Vi fick ju en spjälsäng av Ds kompis och den är vi sugna på att måla i någon fin färg, men vilken?? Till helgen kommer lite arbetskraft från Skåne så då tänkte vi iallafall börja. Då är ju oddsen ganska goda att den är klar till februari, inte sant? Nåväl, vilken färg ska man då ta? Här är några förslag, vad tycks?


Kommentarer
Postat av: Andréa

Är blåbärsfärgen lite med åt blått i verkligheten?? DÅ va den finast.... eller grön.... Tycker egentligen vit så man kan matchy matchy med lite allt möjligt. Fast det är egentligen lite tråkigt.... hmmmmm!

2011-11-01 @ 15:25:57
Postat av: Jessica

Skog eller Blabar!!! Helst Blabar! Grynet och Ella har ju fatt en ny sang att dela pa hos mormor och morfar och den ar ju gron, har jag hort. Vill se bilder pa huset med era grejer! Puss o kram!

2011-11-02 @ 22:42:05
Postat av: Helena

Jag tycker skog är finast, men det hänger ju på hur resten av rummet ser ut...den gröna är oxå fin! Håller med Andréan, vitt gör ju att man kan matcha med allt annat, men det blir lite trist. Är själv i valet och kvalet över sängfärg... Ja säng oxå för den delen...

2011-11-07 @ 08:51:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0