Dagens

händelse inträffade imorse klockan 9.00. Då fick vi se underverket för första gången. D och jag höll händer då det dök upp en liten krabat på tv-skärmen framför oss. Ett hjärta med allt som behövs till det, två ben, två armar, händer, fötter, ryggrad och huvud fick vi se. Vad för sort Grynet är ville vi inte se och gjorde inte så heller som tur var. Några överraskningar vill vi spara till februari.

För nog var det spännande. Jag har de senaste fyra månaderna spelat upp många olika scenarier i huvudet om hur det skulle gå denna dagen. Och som tur var blev ingen av dessa (mardröms)scenarium verklighet. Grynet mår finfint, viftade lite på armarna när vi såg på. Datumet blev justerat till den 2a februari. Ska ändra tickern en dag då jag orkar, än så länge får ni väl lägga på en dag.

Och bilder fick vi ju givetvis, men dom ligger i bilen och jag sitter och kvällsjobbar lite. Så dom kommer senare i veckan. Men jag kan ju ge en ledtråd om hur h*n ser ut: Söt!

Hej svejs!

Första

inlägget måste man ju skriva. Och hur går det då? Jo, framåt som tur är. Jag tyckte mig må som en prinsessa i början, inget superillamående, spydde lite då och då men inte så farligt. Trots detta var jag superpeppad på att vecka 12 skulle komma då kräkigheten ska gå över. Men icke, jag mår fortfarande illa, inte så farligt men det ligger där på lur trots att vi nu snart är i vecka 18. Så jag kanske inte fick värsta morgonkräkigheten utan en mer utdragen sådan. Jag har dock lärt mig vissa tricks för att slippa det värsta, som att aldrig bli hungrig. Tyvärr har min aptit påverkats och jag är aldrig sugen på något, förutom fanta.

Utöver detta så har det nog inte riktigt sjunkit in att vi ska få barn i vinter. Men på måndag är det ultraljud så då kanske det hela blir mer verkligt. Utanpå syns det inte så mycket, kanske om man vet om det och om jag ligger ner så putar det en del.

Arbetsnamnet är Grynet, därav bloggens namn. Från början var det Stickan men det passade inte riktigt. Vi hade inte tänkt ta reda på kön, bara det blir en bebis är vi glada. Grynet är just nu beräknad till 1a februari, men vi får väl se efter måndag. Hursomhelst, vi är spända. Det var allt för denna gången. Tjipp!

RSS 2.0