Äntligen!

Så kom vårt Gryn äntligen! I fredags var vi hos barnmorskan och då bestämde vi att vi skulle fara upp på sjukhuset för att kolla så allt stod rätt till eftersom Grynet inte rörde sig lika mycket längre. Väl där konstaterades det att det inte fanns så mycket fostervatten kvar där inne. Så i lördags for vi in för att sättas igång. Men Grynet lät väntas på sig och i tisdags morse föddes hon.

Vi är fortfarande kvar på sjukhuset med vårt Gryn på grund av lite olika saker. Hitintills har vi provat fem olika sjukrum, alla delikata måltider landstinget har att erbjuda samt vandrat många kilometer i nus korridorer. Dagens rum erbjuder ett solarium till Grynet, ett skåp till D att sova i och en säng till mig. Som ni förstår har Grynet fått en släng av soten men är nog snart kry igen.

Väntetiden här har gjort att vi kunnat fundera ut ett namn till vårt underverk och vi har kommit fram till Maj Nora. Maj efter Ds mormor och att nästan hela hans familj fyller år i maj, och Nora för att det är fint. När vi inte kallar henne Grynet så kallar vi henne för Nora.

Nu ska vi vila upp oss lite, återkommer när vi är hemma med vinnarna. Idun vann dagstävlingen, resten ska jag analysera. Tack för alla grattishälsningar finingar! Kramar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0