Nora 4 veckor!


En hel månad blir vårt lilla hjärtegryn idag. Det känns som det var igår hon kom till oss, men också att hon varit med oss hur länge som helst. Nora är en glad bebis för det mesta, förutom när hon är hungrig då tårarna gärna kommer. Hon gillar att ligga och titta på sina leksaker på fällen, ibland viftar hon till dem. Häromdagen när vi facetimade med mormor lyckades hon både stänga av ljudet och lägga på luren. Tur att mormor är en mycket förstående mormor som har tålamod med Noras viftande.

I måndags var vi hos doktorn på BVC för Noras första undersökning. Allt såg bra ut, lite slappa luftrör bara som gör att vi kallar Nora det lilla rosslet. Hon väger 3955 gram och har växt någon centimeter på längden sen hon föddes. Hon har redan växt ur några av de minsta kläderna. Tyvärr har inte mammagrynet nog med mjölk än så vi ger ersättning efter varje amning, men Nora är lika glad för det. Hon har fram till för någon dag sedan glatt sovit nästan hela natten, men det har ändrats nu då hon vaknar var tredje-fjärde timme och vill ha mat. I natt höll hon dessutom låda mellan ett och halv fem så mammagrynet är lite trött idag.


Kommentarer
Postat av: Jessica

Namen lilla snutte! En hel manad! Ojojoj! Hennes kusin blir snart 21 manader. Vi langtar efter att fa traffa henne!

Puss o kram!

2012-03-14 @ 19:18:50
Postat av: Mona Andersson

Ja det har hänt en del. Men strumporna är fortfarande för stora, men det gör inget på en sådan liten goding. Njut av henne, snart är hon stor. Kram på er, ses alldeles snart.

2012-03-15 @ 17:43:47
Postat av: betto

Om hon är lilla rosslet, är du stora rosslet då? ;-)

2012-03-27 @ 13:42:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0